De Rebalancingsessie

Duur

Een sessie duurt 1,5 uur.

In het begin is er altijd een kennismakingssessie met een intakegesprek om te kijken of er een klik is. Daarnaar beslissen we of we verder samen gaan werken.

Intakegesprek

We beginnen de eerste sessie met een intakegesprek en kijken naar de reden van je komst en je verwachtingen. We brengen belangrijke gebeurtenissen uit je leven in kaart en kijken of er op medisch vlak aandachtspunten zijn (b.v. operaties, blessures, belangrijke medicatie).

Aanwezigheid door zelfonderzoek

Ik werk in de sessie met een simpel vraag- en antwoord onderzoek over je staat van zijn, nu – wat je op dit moment ervaart.

Lichamelijke aanraking

Je gaat dan op de massagetafel liggen zonder kleding op de onderbroek na. Als dat lastig voor je is doe je uit wat voor jou klopt. Ik werk bij voorkeur op de blote huid omdat ik dan met mijn handen beter contact met je lichaam kan maken en huid op huid beter glijdt en prettiger aanvoelt. Ik begin met het lichaamswerk door massagetechnieken toe te passen.

Vertrouwen opbouwen

Al bij één sessie kan een hoop gevoeld en ervaren worden. Dit verdiept zich met verdere sessies. Een cliënt en Rebalancer leren elkaar met elke nieuwe sessie beter kennen. Hoeveel er nodig is bepaal je uiteindelijk zelf. Op een gegeven moment is het misschien aan de orde een reeks van sessies af te spreken omdat er een behoefte aan structuur is. Dat is afhankelijk van wat de cliënt nog nodig heeft en en is niet gebonden aan een bepaalde regel.

Tijdens de sessie kunnen emoties en sterke gevoelens vrij komen. Dit is een normaal verschijnsel . Deze processen brengen juist een  genezende werking met zich mee en worden door mij op een veilige manier begeleid.

 

Afronding

Er kan na de sessie nog nagevoeld worden en er is ruimte om in een korte nabespreking nog ervaringen te delen.

Praktijk voor Rebalancing, massage en stoelmassage

SIMPLY TOUCHED | Sven Simonsen | Wilhelminasingel 32 | 2641JC Pijnacker | Phone:

06 14859678

| Email: 

    • Facebook Social Icon