Massage

Massage is aanraking met aandacht, brengt lichaam en geest tot rust en activeert het zelf genezend vermogen van het lichaam.

Afvalstoffen komen los en zintuigen woorden gescherpt.

In deze sfeer van ontspanning vindt de verschuiving van denken naar voelen plaats en ervaren wij een toestand die we als aangenaam en vrij beleven.

 

Dit zijn de massages die ik aanbied: ​

Klassieke massage, ontspanningsmassage op basis van Rebalancingtechnieken

spieren worden door massagetechnieken gekneed en gerekt. Het effect is een diepe ontspanning.

Duur: 60 min, 90 min

Hot Stone massage

Achter- en voorkant van het lichaam worden met behulp van hete basaltstenen en de handen gemasseerd. De  amandelolie maakt dat de stenen makkelijk over de huid glijden en een goede overdracht van de warmte van de stenen naar het lichaam plaatsvindt.

Zeker in de herfst en winter is de Hot Stone massage een aanrader om weer op te laden met warmte en het lichaam te laten voelen hoe ondersteunend  deze  massage is om te ontspannen en even alles los te laten.

Duur: 60 min

 

Hoofdmassage

Een massage voor decolleté, schouder, nek, gezicht en hoofdhuid. Als dit gebied gemasseerd wordt brengt het een diepe ontspanning voor het hele lichaam met zich mee. Bijna nooit wordt het hoofd op zo’n prettige manier aangeraakt en kunnen de gelaatstrekken op zo’n weldadige manier even 'ontsporen'. 

 

Duur: 30 min

Praktijk voor Rebalancing, massage en stoelmassage

SIMPLY TOUCHED | Sven Simonsen | Wilhelminasingel 32 | 2641JC Pijnacker | Phone:

06 14859678

| Email: 

    • Facebook Social Icon