REBALANCING

In de Rebalancing gebruiken we de elementen van de massage van  lichamelijke aanraking en aanwezigheid, om op deze manier de (eigen) persoonlijkheid door de gevoelde beleving te verkennen.

Bij de Rebalancing is het juist fijn om om er bewust bij te zijn. Het is daarom een uiterst geschikt gereedschap om lichaam en geest te verkennen en ons zelf beter te leren kennen.

 

Lichamelijke aanraking

Lichamelijke aanraking word toegepast door het gebruik van massagetechnieken, o.m. voortkomend uit de lichaamsgerichte therapievormen zoals Traeger, Rolfing en Feldenkrais. Een combinatie van (diepe) bindweefselmassage, spiermassages en gewrichtsmobilisatie brengt intensief gevoelde ervaringen naar boven op lichamelijk en emotioneel vlak.

 

Aanwezigheid

Aanwezigheid in de gevoelde ervaring wordt bevorderd door bewust ademen, communicatie en afstemming tussen cliënt en Rebalancer en door terugkoppeling van de op dat moment gemaakte ervaring van de cliënt en indien nodig van de Rebalancer.

 

Resultaten

Hoewel we in de Rebalancing niet 'resultaatgericht' werken en de nadruk ligt op het 'ervaren van dat wat er op dat moment is', reageren lichaam en geest in verreweg de meeste gevallen heel positief op de behandeling. 

 

De reacties kunnen o.m. stilte, inzichten, bewustwording, opluchting, ontspanning, diepe ontspanning, vrede en diepe rust in de gevoelde ervaring zijn.

Hieruit voortkomend kunnen zich  inspiratie, een nieuw gevoel van zijn, kracht en intentie ontplooien en de bron van je eigen zelfgenezend vermogen geactiveerd worden.

 

Het is een samenwerking tussen cliënt en Rebalancer. Zonder de aanwezigheid van de cliënt kunnen de technieken die de Rebalancer gebruikt niet tot aanwezigheid en bewustheid leiden. De Rebalancer zal altijd proberen de cliënt te helpen gedurende de sessie bewust aanwezig te zijn en ook zelf bewust aanwezig zijn.

Praktijk voor Rebalancing, massage en stoelmassage

SIMPLY TOUCHED | Sven Simonsen | Wilhelminasingel 32 | 2641JC Pijnacker | Phone:

06 14859678

| Email: 

    • Facebook Social Icon